Campezo


Proiektuaren deskribapena

Proiektu hau Donostiako Campezo enpresako bulegoen artean dauden bi patioetan kokatzen da. Ikusteko lorategia izateaz gain, langileek beraien atsedenaldiez gozatzeko gunea da. Horregatik guztiagatik, aldagarria eta urte osoan zehar erakargarria izango zen lorategi bat egin nahi izan zen, bertan txertatuz lorategiaren atal diren atsedenguneak eta eserlekuak.
Hormigoia, egurra eta japoniar astigarrak dira gune hau osatzen duten funtsezko elementuak, landaredi iraunkorrez lagunduta osotasunari neurritasuna ematen diotelarik.

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web gune eta posta helbideak lotura bezala agertuko dira automatikoki.
  • Baimendutako HTML markak: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lineak eta paragrafoak automatikoki egiten dira.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web gune eta posta helbideak lotura bezala agertuko dira automatikoki.
  • Lineak eta paragrafoak automatikoki egiten dira.